Wil je medewerkers tools bieden

- om veerkrachtiger op stress en werkdruk te kunnen reageren;
- om flexibeler met (continue) veranderingen om te kunnen gaan;
- om een goede werk-privé balans te verkrijgen of te behouden en zo burn-out te voorkomen.

Kortom: wil je hen faciliteren bij duurzame inzetbaarheid?


Een focus op duurzame inzetbaarheid van medewerkers zorgt voor meer werkplezier en arbeidsproductiviteit en een lager ziekteverzuim én is van groot belang voor de flexibiliteit en continuïteit van organisaties.

Met de mindfulness bedrijfstraining 'Workplace MT' kun je invulling geven aan duurzame inzetbaarheid.


"De training heeft mij geleerd bewuster te kiezen en korte rustmomenten te nemen gedurende de dag. Hierdoor voel ik me fitter, rustiger en gelukkiger. Ook reageer ik effectiever op werksituaties en collega's."

Mindfulness bedrijfstraining voor duurzame inzetbaarheid

De mindfulness bedrijfstraining ‘WorkplaceMT’ is bewezen effectief. WorkplaceMT is ontwikkeld aan Oxford University speciaal voor werknemers van westerse bedrijven en is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht. De training is no-nonsense, compact en gefundeerd op moderne psychologie en wetenschap. Deelnemers zijn vaak verbaasd dat de training al zo snel voor verandering zorgt. De theorie en praktische oefeningen blijken handvatten voor de toekomst en maken dat de training alles behalve zweverig is.

WorkplaceMT

Patricia is persoonlijk door de ontwikkelaars van WorkplaceMT, Marina Grazier en Juliet Adams, opgeleid. Ze werkt nauw samen met andere mindfulness-trainers zodat continuïteit kan worden geboden en het mogelijk is grote groepen werknemers in één keer te trainen.


Mindfulness workshop

Voor organisaties die medewerkers een laagdrempelige kennismaking met mindfulness willen bieden of als onderdeel van een personeelsdag of evenement.

Locatie:     incompany, externe locatie of buiten

Duur:         gemiddeld 1 tot 2 uur

De workshop wordt ingevuld op basis van jouw wensen en mijn ervaring.


Mindfulness bedrijfstraining

Training ter ondersteuning van de mentale gezondheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Deelnemers ontvangen theorie, tools en oefeningen voor thuis.

Locatie:      incompany, externe locatie of buiten

Duur:           6 wekelijkse lessen van 1 of 1,5 uur

De training kan indien gewenst een specifieke focus krijgen, denk bv aan omgaan met werkstress of effectiever communiceren.


Stay mindful@work lessen

Voor organisaties die medewerkers ook na de training willen faciliteren bij het trainen van de aandacht en hun wens meer mindful te leven.


Locatie:    online, incompany of buiten

Duur:         in overleg

De frequentie en invulling van de lessen krijgt vorm in onderling overleg.