06 - 1980 6004       patricia@fluunt.nl

Wie begeleid de mindful momenten challenge?

Deze challenge wordt begeleid door Patricia van Ooijen, gecertificeerd mindfulness-trainer. Zij verzorgt sinds 2015 mindfulness-workshops en -trainingen en ACT-coaching voor organisaties (met name onderwijs-instellingen) en particulieren.

Patricia: "Tot een jaar of zeven geleden liep ik als een kip zonder kop rond in mijn eigen leven. Het ene moment in de vijfde versnelling, dan weer vol op de rem omdat ik te veel van mezelf had gevraagd. En toen kwam meditatie op mijn pad en geleidelijk aan kwam er rust, zachtheid, veerkracht, vertrouwen en richting in mijn leven.

Met mindfulness en ACT (Acceptance and Commitment Therapy) als basis in mijn leven leerde ik te stoppen met mezelf en mijn situatie continu te willen veranderen en leerde simpelweg aandacht te geven aan mezelf in dit moment. En door dat te doen veranderde alles! Ik ging me rustiger voelen, merkte dat mijn reacties veranderden, dat ik minder zelfkritiek had, dat ik bewuster keuzes ging maken, dat ik anders met emoties en gedachten om begon te gaan. Kortom dat het leven lichter, leuker en moeitelozer werd. Meestal dan 😉

Wat ik zo verrassend vond: ik hoefde hiervoor alleen maar tijd te nemen en mezelf op een mindful manier aandacht te geven. Een kwestie van 'gewoon doen' dus. En dat dat gemakkelijker is gezegd dan gedaan, ontdekte ik samen met de deelnemers aan de trainingen die ik geef. Je begint enthousiast, maar er een gewoonte van maken is iets heel anders. En -vooral in het begin- kan iedere verandering in je dagritme of grotere gebeurtenis in je leven er voor zorgen dat het oefenen weer op de achtergrond raakt, 'van je dag af valt'. Het vraagt dan om 'opnieuw beginnen', je opnieuw richten op je wens aandachtiger te leven, omdat je weet wat het je allemaal kan brengen of omdat je het jezelf gunt om dat te ontdekken.

Van mindful momenten een gewoonte maken

Op 8 januari 2021 start ik met een challenge om je 21 dagen lang (opnieuw) te laten ervaren wat 10 minuten oefenen per dag kan betekenen voor jou én de mensen om je heen.
Met een combinatie van meditaties, schrijf- en doe-oefeningen, ‘werk’ je eenvoudig aan meer aandacht, rust en zachtheid in je leven.
Gedurende de challenge word je dagelijks geinspireerd en gestimuleerd om te oefenen en tijd en aandacht aan jezelf te besteden. Bovendien staan we stil bij hoe je van mindful leven een gewoonte kunt maken. Na de challenge kun je de oefeningen blijven gebruiken zo lang jij dat wilt. Het kan een waardevolle basis zijn en blijven om jezelf beter te leren kennen en een zachtere relatie met jezelf aan te gaan.
Meer info over de Challenge

Eenmalig voor €19,-

Omdat ik in dit programma mijn kennis en ervaring voor het eerst volledig online aanbied, na jaren offline trainingen en coaching verzorgd te hebben, hanteer ik eenmalig (ipv €49,-) de zachte prijs van €19,-.

Wil jij ook (opnieuw) meer aandacht, rust, verbinding en zachtheid in je leven? Doe dan mee!

“Jij bent het met wie je de rest van je leven te doen hebt.
Dus fijn als je het goed met jezelf kunt vinden!”